Skip to content

Alanya-Gazipasa

vliegen naar alanya-gazipasa

Vliegen naar Alanya-Gazipasa? En het liefst natuurlijk zo voordelig mogelijk. Door onze vergelijking tussen verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen zoeken wij een zo voordelig mogelijk vliegticket om te vliegen naar Alanya-Gazipasa.

Vanaf Nederland vliegt u op de nieuwe luchthaven Antalya Gazipasa airport, dit is enigszins verwarrend maar de luchthaven is vernoemd naar de provincie waarin de luchthaven is gelegen. Maar de stad Antalya ligt op zo’n 180 kilometer van de luchthaven verwijderd. De luchthaven wordt dus ook vaak Alanya Gazipasa Airport genoemd. De luchthaven ligt op zo’n 40 kilometer van de Turkse badplaats Alanya, dankzij deze luchthaven is de transfertijd een stuk korter naar Alanya en is de stad steeds beter te bereiken.

Over Alanya-Gazipasa:
Op korte afstand van de populaire badplaats Alanya ligt aan de Turkse Riviera het kleine badplaatsje Gazipasa. Deze twee plaatsen kunt u samenvoegen voor een geweldige Turkse vakantie.
U kunt genieten van de prachtige lange, zandige, goed onderhouden stranden en het geweldige nachtleven. Ook hebben de badplaatsen vele winkels, supermarkten en leuke markten.

In de badplaatsen kunt u genieten van een tropisch-mediteraan klimaat waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt. In de zomer is het er gemiddeld zo’n 28 graden en in de winter komt de temperatuur niet onder de 10 graden.

Goedkoop Alanya-Gazipasa

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1