Skip to content

Argentinie

argentinie

Wilt u vliegen naar Argentinië? En het liefst zo goedkoop mogelijk? Wij vergelijken de verschillende vliegtickets voor een zo goedkoop mogelijk ticket om te vliegen naar Argentinië.

U kunt vanuit Nederland rechtstreeks in 14 uur vliegen op de hoofdstad Buenos Aires. Ook kunt u op de andere luchthavens vliegen in Argentinië, maar dan heeft u minimaal 1 tussenstop of overstap en dit betekend een langere reisduur. De luchthaven in Buenos Aires heet Ezeiza (EZE) en ligt op zo’n 30 kilometer van het centrum van Buenos Aires.

Over Argentinië:
Argentinië is het op een na grootste land van Zuid-Amerika en is bijna net zo groot als de helft van Europa. Het land kent dan ook een verscheidenheid aan klimaten en landschappen. Hierdoor staat het land ook garant voor een reis met erg veel afwisseling.

Niet alleen het klimaat en het landschap zijn de moeite waard, er zijn ook een aantal prachtige steden. Buenos Aires ook wel genoemd “het Parijs van het zuiden” is een van de mooiste en bruisende steden van Zuid-Amerika. Cordoba en Mendoza zijn ook steden die zeker de moeite waard zijn om een kijkje te nemen, als u in Argentinië bent.

Het voor- en najaar zijn de beste periodes om af te reizen naar het prachtige land Argentinië.

Goedkoop Argentinie

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1