Skip to content

Athene

Vliegen naar Athene

Op deze pagina vindt u de prijzen van vliegtickets om goedkoop te vliegen naar Athene. Doordat wij prijzen van vliegmaatschappijen en reisbureaus vergelijken bent u altijd het goedkoopste uit voor een vliegticket naar Athene.

Vliegen naar Athene duurt ongeveer 3 uur en 20 minuten. De luchthaven van Athene is vernoemd naar de belangrijkste Griekse staatsman aan het begin van de 20e eeuw; Eleftherios Venizelos International airport. De luchthaven ligt 33 km vanaf het centrum van Athene, maar is goed bereikbaar met de metro of taxi.

Tips om zo goedkoop mogelijk te vliegen:

 • Online boeken altijd het goedkoopst! U betaalt geen reserveringskosten.
 • Bent u niet afhankelijk van vaste data, speel dan een beetje met de vluchtdagen voor het vliegen naar Athene, en zoek de goedkoopste datum.
 • Een nachtje extra blijven kan er ook voor zorgen dat je bespaard op je vliegticket. Zo kun je zoeken wat de goedkoopste vluchtendagen zijn voor zowel heen als retour.
 • Probeer een vlucht naar Athene te boeken buiten de schoolvakanties. Is dit niet mogelijk boek dan zo vroeg mogelijk voor een voordelige vlucht.
 • Korter dan 21 dagen voor vertrek vind je zelden een goedkope vlucht. Wacht niet te lang met boeken als je goedkoop naar Athene wilt vliegen.

Over Athene:

De Griekse hoofdstad Athene, is 1 van de oudste steden ter wereld. De stad van de meest prachtige bezienswaardigheden, eeuwenoude gebouwen, musea, heerlijk Grieks eten zoals souvlaki, gyros en natuurlijk baklava en ook nog is een prachtig klimaat.

 

Goedkoop Athene

 • Aanbieders
   
  Prijs
   
1