Skip to content

Bali

vliegen naar bali

Zo goedkoop mogelijk vliegen naar het prachtige Indonesische eiland Bali? Wij vergelijken verschillen vliegmaatschappijen en reisbureaus om een zo goedkoop mogelijk ticket te vinden om te vliegen naar Bali.

Een vlucht van Amsterdam naar Bali duurt ongeveer 16 uur. U vliegt vanuit Nederland op de hoofdstad Denpasar. Deze stad ligt in het zuiden van het Eiland Bali. U vliegt op de luchthaven Denpasar International Airport. Vaak vliegt u via Singapore of Kuala Lumpur.

Over Bali: 
Er is een heleboel te doen op het Indonesische eiland, zo is het het Bali-museum, hier komt u alles te weten over de Balinese cultuur, architectuur en religie. Erg leuk voor de echt cultuur liefhebber.
De grootste markt van Bali, de Kumabasarimarkt is ook de moeite waard. Ook moet u zeker naar de oudste tempel van Bali, de Moaspahit tempel, en prachtige historische tempel.
Er is erg veel moois op het Indonesische eiland, dus een eiland om zeker een keer terug te keren!

Bali ligt dichtbij de evenaar waardoor de temperatuur het hele jaar door redelijk constant is en het eiland dus het hele jaar door uitstekend te bezoeken is. Het hele jaar door kan het er regelmatig tropisch regenen. Van november tot maart is de periode met de meeste neerslag. In de winter regent het vaker, maar nog steeds niet dagelijks. Het regenseizoen is daarentegen wel de mooiste periode voor de natuur op Bali.

Goedkoop Bali

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1