Skip to content

Bangkok

bangkok

Wilt u vliegen naar Bangkok en het liefst zo voordelig mogelijk? Wij vergelijk alle vliegmaatschappijen om een zo goedkoop mogelijk ticket aan te kunnen bieden.

Vliegen naar Bangkok duurt ongeveer 11 uur als u een rechtstreekse vlucht hebt. Je komt aan op een gloednieuw vliegveld: Suvarnabhumi Airport. Deze luchthaven ligt op zo’n 20 kilometer van Bangkok. Om van de luchthaven naar Bangkok te komen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt namelijk met een taxi, een shuttlebus, een gewone lijnbus of met de Skytrain.

Over Bangkok:
In Bangkok de hoofdstad van Thailand hoeft niemand zich te vervelen. De hitte, de drukte van het verkeer, de luchtverontreiniging, het verschil tussen arm en rijk waardoor de stad een mengeling is van de westerse en de oosterse cultuur, maken veel indruk op de meeste toeristen. Om Bangkok helemaal te willen zien bent u wel een paar weken nodig, dus zeker een stad om terug te keren.

Bangkok is een hele grote stad, om de afstanden te kunnen overbruggen moet u af en toe gebruik maken van het openbaar vervoer.

De Thaise hoofdstad heeft een tropische nat en droog klimaat. de hoogst gemeten temperatuur is  40,8 graden en het laagst gemeten 9,9 graden. De meeste toeristen kiezen ervoor om tussen november en februari naar Bangkok te reizen, doordat Bangkok dan op haar droogst is.

 

Goedkoop Bangkok

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1