Skip to content

Bari

vliegen naar Bari

Wilt u zo voordelig mogelijk vliegen naar Bari? Wij vergelijken verschillende vliegmaatschappijen en reisbureaus voor een zo voordelig mogelijk ticket om te vliegen naar Bari.

Er gaat vanaf Amsterdam geen rechtstreekse vluchten naar de zuid Italiaanse stad Bari. Wel vliegt low-cost airline Ryanair vanaf Weeze en Maastricht rechtstreeks naar Bari. Vanaf Amsterdam zou u moeten vliegen met tussenstop in Rome, deze vlucht duurt zo’n 3 uur. De luchthaven ligt op ongeveer 12 kilometer vanaf het centrum van Bari waar u met de bus of taxi naar toe kunt vanaf het vliegveld.

Over Bari:
De hoofdstad van Apulie is Bari, en ligt in het zuiden van Italie. Bari staat bekend als de echte universiteitsstad met een intressant oud stadsdeel. Het stadscentrum heeft eenĀ authentiekeĀ uitstraling doordat de pleinen en kerken in de stad goed bewaard zijn gebleven.

Bari kent ook prachtige bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bekijken, zoals de Basiliek van St-Nicolaas.

In bari heerst een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. De zomers hebben temperaturen die schommelen rond de 30 graden. In de winter blijft de temperatuur nog steeds rond de 12 graden. In de winter kan het wel regelmatig regenen.

Goedkoop Bari

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1