Skip to content

Basel

vliegen naar Basel

Op vakantie naar Basel en opzoek naar een goedkoop ticket om te vliegen naar Basel? Wij vergelijk voor u verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen om een zo goedkoop mogelijk vliegticket aan te kunnen bieden.

Als u gaat vliegen naar Basel vliegt u ┬áin 1,5 uur op de luchthaven Airport Basel Mullhouse. De luchthaven ligt in Frankrijk, tegen de grens van Duitsland en Zwitserland. De Zwitserse stad ligt op zo’n 7 kilometer van het vliegveld en is dus in 10 minuten te bereiken. Vanaf de luchthaven kunt u met de bus, trein of taxi in het centrum van Basel komen.

Over Basel
Basel is een stad die op het drielandenpunt ligt met Duitsland en Frankrijk en die door de Rijn wordt gescheiden, doormiddel van 6 bruggen wordt de stad met elkaar verbonden. Het noordelijke deel van de stad is merendeel industrie en het zuidelijke deel van de stad kent de meest toeristische bezienswaardigheden van de stad. Dit is dus het deel van de stad waar je moet zijn voor een leuke stedentrip. Het centrum van Basel wordt gevormd door een marktplaats. Dagelijks bevind zich hier een grote kleurrijke fruit -groente- en bloemenmarkt. Aan het rand van dit plein bevind zich het 14e eeuws oude Stadshuis. Zeker de moeite waard om te vliegen naar Basel.

Basel heeft milde winters en zomers die warm zijn, maar zeker niet heet zullen worden. Dankzij de Rijn heeft Basel een milder klimaat dan dat de meeste toeristen zullen denken!

Goedkoop Basel

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1