Skip to content

Beijing

vliegen naar beijing

Wilt u vliegen naar de Chinese hoofdstad Beijing? En het liefst zo voordelig mogelijk? Wij vergelijk verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen voor een zo voordelig mogelijk ticket om te vliegen naar de prachtige Chinese hoofdstad.

Vliegen naar Beijing kan op zijn snelst in 9 uur en 40 minuten, dit alleen wanneer de vlucht rechtstreeks is, de goedkopere vluchten hebben meestal wel een overstap. De luchthaven ligt op ongeveer 20kilometer vanaf de stad, dus ongeveer 40minuten rijden. Er is een mogelijkheid om met een shuttlebus vanaf het vliegveld naar het centrum van Beijing te komen, ook is er een mogelijkheid om met de metro of de trein naar het centrum te gaan.

Over Beijing
De Chinese stad Beijing staat bekend om de onvoorstelbare verkeerschaos en de enorme mensenmassa’s in de stad. Verkeersregels lijken er niet te zijn. 24 uur per dag is er leven in de stad.

Beijing heeft een heleboel bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Chinese muur, het symbool van China. Ook ‘The Forbidden City’ moet je hebben gezien.

Peking eend is een traditie in de Chinese keuken, zeker iets om te proberen. Dit wordt volgens een vast ritueel gegeten, dus laat je verrassen.

In de zomer in het in Beijing heel normaal als het 30 graden is. In de wintermaanden wordt het niet warmer dan 2 graden, en ’s nachts vriest het een graad of 5.

Goedkoop Beijing

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1