Skip to content

Belgrado

vliegen naar belgrado

Zo voordelig mogelijk vliegen naar Belgrado. Wij vergelijken verschillende vliegmaatschappijen voor een zo goedkoop mogelijk vliegticket naar Belgrado.

Vanaf Nederland vliegt u in 2 uur en 20 minuten op de luchthaven Belgrado Nikola Tesla Airport. De luchthaven ligt op ongeveer 18 kilometer van het centrum van Belgrado. Om van de luchthaven in het centrum te komen kunt u gebruik maken van de shuttlebus. Ook kunt u ervoor kiezen om met de taxi te gaan, of zelf een auto te huren op de luchthaven.

Over Belgrado:
De stad die het moet hebben van de chaotische charme en tegelijk ook een ontspannen levenshouding is Belgrado. Belgrado staat bekend om het geweldige uitgaansleven.
Belgrado kent wel een aantal must sees zoals o.a. Het Nationaal Museum, Het Kalemegdan Park en het Historische stadsdeel van Belgrado. Zeker de moeite waard voor een stedentrip.

Shoppen is voor de inwoners van Belgrado een favoriete bezigheid. Het aanbod is dan ook groot, enorme shopping malls en kleine snuffelzaakjes maken Belgrado tot een waar shopping-Walhalla.

Goedkoop Belgrado

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1