Skip to content

Belize

vliegen naar belize

Wilt u vliegen naar Belize? Wij vergelijken de prijzen van verschillende luchthavens en reisbureaus voor een zo goedkoop mogelijk ticket om te vliegen naar Belize.

Vliegen naar Belize duurt zo’n 15 uur, dit kan langer worden door overstappen, aangezien er (bijna) geen rechtstreekse vluchten gaan naar Belize. Belize kent twee luchthavens, Philip S.W. Goldson International Airport en Belize City Municipal Airport.

Over Belize: 
Belize is het kleinste land van Midden-Amerika. Het is daarentegen wel de beste duiklocatie ter wereld. Belize heeft een helderblauwe zee met prachtige koraalriffen. een Walhalla voor de echte duikers.

Een groot deel van Belize is beschermt gebied, zo kun je er allerlei wilde beesten zien, zoals jaguars. Ook heeft het land prachtige oude Maya steden, zeker de moeite waard om een bezoekje te nemen.

Belize heeft een subtropisch klimaat, een warm en vochtig land. gemiddeld is het daar zo’n 25 graden. Van mei tot en met september is er het regenseizoen, maar ook dan schijnt de zon volop. De maanden september en oktober staan bekend als orkaanseizoen. De beste periode om af te reizen naar Belize is in onze winter.

 

Goedkoop Belize

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1