Skip to content

Bellingham

vliegen naar bellingham

Goedkoop vliegen naar Bellingham? Wij vergelijken de verschillende vliegtickets om een zo goedkoop mogelijk ticket te zoeken om te vliegen naar Bellingham.

Vanaf Nederland vliegt u op de luchthaven Bellingham International Airport. De vlucht duurt zo’n 14 uur en er wordt meestal via Seattle gevlogen. Ook kun je ervoor kiezen te vliegen naar Washington en vanuit daar met openbaar vervoer verder te reizen.

Over Bellingham:
In de staat Washington ligt de duurzame havenplaats Bellingham met de prachtige oude gebouwen uit de 19e en 20e eeuw. Voor de kust liggen prachtige natuureilanden, zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Je kunt er zomaar een walvis spotten! Er is in de stad van alles te doen, zo heb je prachtige bezienswaardigheden en musea over geschiedenis en kunst.

Van juni tot en met september is de temperatuur gemiddeld ongeveer zo’n 22 graden, de rest van het jaar is dit koeler. Ook valt er dan veel neerslag. Voor een vakantie naar Bellingham kunt u dus het beste een ticket boeken in de zomermaanden.

Goedkoop Bellingham

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1