Skip to content

Bergamo

vliegen naar bergamo

Zo voordelig mogelijk vliegen naar de Italiaanse stad Bergamo? Door onze vergelijking van verschillende vliegmaatschappijen en reisbureaus vinden wij voor u een zo voordelig mogelijk vliegticket om te vliegen naar Bergamo.

Vanaf Nederland vliegt u op de luchthaven Bergamo Airport. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en een kwartier. Het centrum van Bergamo ligt op zo’n 5 kilometer vanaf het vliegveld, u bereikt dus binnen enkele minuten het centrum. U kunt vanaf de luchthaven gebruik maken van het openbaar vervoer, maar ook van taxi’s.

Over Bergamo
De Italiaanse stad Bergamo heeft een heleboel te bieden zoals de indrukwekkende architectuur, prachtige musea, heerlijk restaurants en leuke winkels. Er valt van alles te zien, zowel voor mensen die van een bruisend stadsleven houden als mensen die gaan voor de rust in buitenwijken. Ook is het goed mogelijk om een dagje naar de prachtige stad Milaan te gaan.

Bergamo heeft een vochtig-subtropisch klimaat, de zomers zijn er benauwd en de winters zijn aan de koude kant. In zomer zijn de gemiddelde temperaturen rond de 30 graden, en in de winter zijn de maximum temperaturen rond de 6 graden en zakken dan ook vaak onder het vriespunt.

Goedkoop Bergamo

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1