Skip to content

Berlijn

Vliegen naar Berlijn

Voordelig vliegen naar de prachtige hoofdstad van Duitsland, Berlijn. Vliegen is de snelste manier om in Berlijn te komen. Wij zoeken voor u de goedkoopste vliegtickets om te vliegen naar Berlijn.

In slechts anderhalf uur kun je vliegen naar 1 van de luchthavens in Berlijn, Berlijn Tegel. Er is nog een luchthaven in Berlijn, Schönefeld airport. Deze luchthaven is vooral voor de vluchten naar de oost Europeaanse landen en Azië. De luchthaven ligt ongeveer 8km van het centrum van Berlijn, dus binnen een kwartier zit je al in het centrum van Berlijn.

Tips om zo goedkoop mogelijk te vliegen:

 • Online boeken altijd het goedkoopst! U betaalt geen reserveringskosten.
 • Bent u niet afhankelijk van vaste data, speel dan een beetje met de vluchtdagen voor het vliegen naar Berlijn, en zoek de goedkoopste datum.
 • Een nachtje extra blijven kan er ook voor zorgen dat je bespaard op je vliegticket. Zo kun je zoeken wat de goedkoopste vluchtendagen zijn voor zowel heen als retour.
 • Probeer een vlucht naar Berlijn te boeken buiten de schoolvakanties. Is dit niet mogelijk boek dan zo vroeg mogelijk voor een voordelige vlucht. In het laagseizoen zijn de tickets het voordeligst.
 • Korter dan 21 dagen voor vertrek vind je zelden een goedkope vlucht. Wacht niet te lang met boeken als je goedkoop naar Berlijn wilt vliegen.

 Over Berlijn:

De historische hoofdstad, tevens de grootste stad van Duitsland is Berlijn. Berlijn is de stad voor een historische maar ook hippe stedentrip. Bezoek prachtige kastelen van de koningen of de restanten van de Berlijnse muur die Duitse families jarenlang van elkaar scheidde. Een groot deel van de stad bestaan uit parken, meren, rivieren en kanalen. Ga lekker op een terrasje zitten en geniet van de prachtige groen stad.

Goedkoop Berlijn

 • Aanbieders
   
  Prijs
   
1