Skip to content

Bilbao

vliegen naar bilao

U wilt vliegen naar Bilbao. Door onze vergelijking tussen verschillende vliegmaatschappijen en reisbureaus zoeken wij voor u een zo voordelig mogelijk ticket om te vliegen naar Bilbao.

Vanaf Nederland vliegt u in iets meer dan 2 uur naar Bilbao. Bilbao airport verwerkt vooral binnenlandse vluchten. De meeste buitenlandse bestemmingen worden aangevlogen door budgetmaatschappij Easyjet. Ook Ryanair vliegt richting Bilbao, maar deze luchtvaartmaatschappij maakt gebruik van de luchthaven Santander Airport. Deze luchthaven ligt ten westen van Bilbao.

Over Bilbao:
Bilbao ligt in het Noorden van Spanje  aan de golf van Biskaje. Het is een mooie stad met vele bezienswaardigheden, waaronder prachtige musea. Zo heeft Bilbao bijvoorbeeld het Museum voor Schone Kunsten en het Maritiem Museum. Verder heeft de stad verschillende kerken zoals de Kathedraal van Santiago, de St. Anton kerk, de Basiliek van Begona en de Sint Nicolaas van Bari kerk. De stad heeft nog een heleboel andere mooie bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden zijn ongeveer 25,26 graden, terwijl de gemiddelde temperatuur in de winter tussen de 6,7 graden ligt. De meeste regen valt tussen oktober en april. November is dan de natste maand. De beste periode om af te reizen naar Bilbao is dan ook tussen april en oktober.

Goedkoop Bilbao

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1