Skip to content

Birmingham

vliegen naar birmingham

Wilt u Vliegen naar Birmingham? Door onze vergelijking tussen de verschillende vliegmaatschappijen zorgen wij ervoor dat we een zo voordelig mogelijk ticket voor u vinden om te vliegen naar Birmingham.

Om te vliegen naar Birmingham bent u zo’n 1 uur en 15 minuten onderweg. U landt dan op de luchthaven Birmingham International Airport. Deze luchthaven ligt op ongeveer 13 kilometer vanaf het centrum van de stad. U kunt vanaf de luchthaven met de bus of de trein naar het Centrum, ook kunt u een taxi nemen die op de luchthaven staan te wachten.

Over Birmingham:
Na Londen is Birmingham het dichtbevolkte Britse land. Het is een grote internationale wereldstad met vele faciliteiten, dit op het gebied van handel, vervoer en vermaak. Ook heeft de stad vele bezienswaardigheden en musea. Zeker de moeite waard om een bezoek te nemen.

Birmingham heeft 3 universiteiten en twee hogescholen en heeft hiermee een van de belangrijkste centra om het gebied van hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk.

Birmingham kent een gematigd zeeklimaat. Met in de zomer gemiddelde temperaturen van zo’n 20 graden, en in de wintermaanden temperaturen rond de 4,5 graden.

 

Goedkoop Birmingham

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1