Skip to content

Bolivia

vliegen naar bolivia

Wilt u vliegen naar Bolivia? En het liefst zo goedkoop mogelijk? Wij vergelijken de verschillende reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen om een zo goedkoop mogelijk ticket te vinden om te vliegen naar Bolivia.

Vanaf Schiphol kunt u vliegen naar Bolivia, het is dan afhankelijk van je bestemming en het aantal tussenstops hoelang de vlucht duurt. De vluchttijd ligt dan tussen de 15 a 20 uur. Meestal wordt er vanuit Europa gevlogen via Peru (Lima) of Chili (Santiago). Er wordt dan meestal gevlogen naar de internationale luchthaven La Paz of naar Viri Viri International in de stad Santa Cruz.

Over Bolivia:
Bolivia is een land in Zuid-Amerika. Dit land grenst aan Peru, Brazilië, Paraguay, Argentinië en Chili.
Het land staat bekend om de ruige landschappen en grote wijngaarden. Ook kent het land een vulkaangebied en een Amazonegebied.  In het Amazonegebied zult u meer dan 2000 verschillende planten en ongeveer 1200 verschillende vogelsoorten tegen kunnen komen.

Bolivia is nog niet erg bekend onder de toeristen, maar het is zeker de moeite waard om een vakantie aan te spenderen.

In het noorden van Bolivia is het over het algemeen tropisch en vochtig en in het zuid-oosten is het heet en droog. Afhankelijk van de hoogte in het land wordt het steeds kouder. De zomer en de winter zijn precies het tegenovergestelde van bij ons in Nederland.

 

Goedkoop Bolivia

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1