Skip to content

Bosnie Herzegovina

vliegen naar bosnie herzegovina

Vliegen naar Bosnië Herzegovina? En het liefst zo goedkoop mogelijk? Wij vergelijken de verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen voor een zo goedkoop mogelijk ticket om te vliegen naar Bosnië Herzegovina.

Als u naar Bosnië Herzegovina vliegt, vliegt u meestal op de luchthaven Sarajevo, dit is de grootste luchthaven en ook de meeste centraal gelegen luchthaven.Vanaf Schiphol kunt u ook vliegen op de luchthaven Banja Luka, u heeft dan wel een tussenstop in Kopenhagen.

Over Bosnië Herzegovina:
Bosnië Herzegovina is in 1992 ontstaan bij het uiteenvallen van het voormalig Joegoslavië. Het land kent veel cultuur, de hoofdstad Sarajevo heeft o.a. vele moskeeën, het stadspark, het oude stadsdeel, de brug Star Most en het bedevaartsoord Medugorje.

Voor de echte natuur- sportliefhebber is Bosnië Herzegovina een prachtige vakantiebestemming. Het land kent vele ongerepte natuurgebieden, ook is er mogelijkheid tot bergbeklimmen en skiën.

Bosnië Herzegovina kent hete zomers en strenge winters. In de zomer heeft het land gemiddelde temperaturen tussen de 23 en 28 graden. En in de winter zijn de gemiddelde temperaturen tussen de -5 en de 10 graden.

 

Goedkoop Bosnie Herzegovina

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1