Skip to content

Boston

vliegen naar Boston

Goedkoop vliegen naar Boston? Wij vergelijken verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen voor een zo goedkoop mogelijk ticket om te vliegen naar Boston.

Vanaf Nederland vliegt u op de luchthaven Logan International Airport Boston. Dit is de drukste luchthaven van New England. De luchthaven ligt op ongeveer 5 kilometer van het centrum van Boston. U kunt ervoor kiezen om vanaf de luchthaven met de bus, metro of watertaxi naar het centrum van Boston te gaan.

Over Boston:
Boston ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten. Boston is een van de oudste steden van Amerika met een belangrijke zeehaven. Maar de Amerikaanse stad heeft nog een heleboel meer te bieden, waardoor het een erg populaire stad is geworden onder de toeristen. Zo kunt u prachtige musea bezoeken en goed winkelen. Ook heeft de stad een heleboel bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld The Freedom Trail, Boston Public Garden en Quincy Market.

In Boston heeft u te maken met een landklimaat, dit betekend dat de zomers relatief warm zijn en de winters relatief koud. In de warmste maanden heeft de stad temperaturen van 27 graden. En in de koudste maanden liggen de temperaturen rond het vriespunt.

Goedkoop Boston

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1