Skip to content

Botswana

vliegen naar Botswana

Vliegen naar Botswana? En het liefst zo goedkoop mogelijk? Wij vergelijken verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen voor een zo goedkoop mogelijk ticket om te vliegen naar Botswana.

Vanuit Nederland kunt u geen rechtstreekse vlucht boeken baar Botswana. Maar met een overstap kunt u al naar Botswana vliegen. Het land heeft meerdere luchthavens, de grootste liggen in de hoofdstad Gaborone. Maar ook in de steden Maun, Francistown en Kasane. De vlucht duurt ongeveer 11 tot 13 uur, afhankelijk van de overstap en de luchthaven waar u op vliegt. U kunt vaak nog goedkoper vliegen door meerdere overstappen te maken, maar dan loopt u reistijd al gauw op tot zo’n 18 uur.

Over Botswana:
Het prachtige Afrikaanse land Botswana stond altijd bekend als arm land, maar dat is al niet meer zo sinds 1967, toen werden er 3 diamantmijnen gevonden. Diamanten zijn het belangrijkste export product van het land. Toch leven er nog steeds mensen in armoede.

Het prachtige land staat bekend om de mooie natuur, de vele verschillende vogels en alle dieren die er in het wild leven, u kunt denken aan olifanten, zebra’s, giraffen, nijlpaarden en luipaarden. Deze dieren zijn bijvoorbeeld te bewonderen in het Chobe National Park.

Botswana heeft een subtropisch klimaat. In de zomer kent het land temperaturen van -15 ’s nachts en 36 graden overdag. In de wintermaanden is dit 5 graden ’s nachts tot 30 graden overdag. Het regenseizoen van Botswana is van november tot en met maart, en het droge seizoen van mei tot en met september.

Goedkoop Botswana

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1