Skip to content

Bourgas

vliegen naar bourgas

Zo goedkoop mogelijk vliegen naar Bourgas? Wij vergelijken verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen voor een zo goedkoop mogelijk ticket om te vliegen naar Bourgas.

U vliegt vanuit Nederland in overgeer 3 uur op de luchthaven Bourgas Airport (BOJ), de luchthaven ligt op zo’n 10 kilometer van het centrum van Bourgas. Op de luchthaven kunt u ervoor kiezen om met een taxi of een bus naar het centrum van Bourgas te gaan. Ook kunt u een auto huren op de luchthaven.

Over Bourgas: 
De prachtige Bulgaarse stad Bourgas ligt aan de zwarte zee. De stad is inmiddels uitgegroeid tot een wereldstad met een grote zeehaven en een internationale luchthaven. Bourgas heeft een prachtige natuur, rondom de stad liggen 3 mooie meren en de stad heeft een mooie gerenoveerd centrum. In de stad zijn overal parken en fonteinen aangeleged.

In de stad zelf is niet zo heel veel te doen, maar vanuit de stad kunt u heel goed naar de bezienswaardigheden in de omgeving.

De stad heeft een gematigd-warm klimaat zonder extreme hittegolven. In de zomer kent de stad temperaturen rond de 28 graden en is het vrij droog. In de koudste wintermaanden heeft de stad temperaturen van 2 tot 8 graden. Het voor- en najaar zijn er vrij warm, het is er dan ongeveer 21 graden. De meeste toeristen reizen naar de Bulgaarse stad van mei tot en met september.

Goedkoop Bourgas

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1