Skip to content

Bozeman

vliegen naar bozeman

Goedkoop vliegen naar Bozeman? Wij vergelijken verschillende vliegmaatschappijen en reisbureaus om een zo goedkoop mogelijk vliegticket te vinden om te vliegen naar Bozeman.

Vanaf Nederland vliegt u in 12 tot 18uur naar Bozeman, aangezien er van Nederland niet rechtstreeks naar Bozeman gevlogen kan worden en je een of meestal zelfs meerdere tussenstops moet maken.U vliegt op de luchthaven van Bozeman, genaamd Gallatin Field Airport. De luchthaven ligt op zo’n 15 kilometer vanaf het centrum van Bozeman, maar er zijn goede mogelijkheden vanaf de luchthaven om in het centrum van Bozeman te komen.

Over Bozeman:
De Amerikaanse stad Bozeman ligt in de staat Montana. Voor de actieve reiziger is Bozeman een prima bestemming. Je kunt er namelijk vliegvissen, mountainbiken, hiken en raften in de Gallatin River. Ook heeft de stad enkele bezienswaardigheden die wel een bezoekje waard zijn zoals verschillende musea enĀ kunstgalerijen.

In Bozeman heerst een landklimaat met relatief warme zomers waar het in de avonden snel afkoelt en koude winters met temperaturen rond het vriespunt.

Goedkoop Bozeman

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1