Skip to content

Cairo

vliegen naar cairo

Goedkoop vliegen naar Cairo? Wij zorgen voor een goedkoop vliegticket naar Cairo door onze vergelijking tussen vliegmaatschappijen.

Vliegen van Nederland naar Cairo duurt ongeveer 4 en half uur. U vliegt op de luchthaven Cairo International Airport die op ongeveer 15 kilometer van de stad ligt.   Vanaf de luchthaven zijn er verschillende mogelijkheden om in de stad te komen. Zo kunt u met een shuttlebus die van de luchthaven naar het centrum rijd, ook kunt u met de gewone lijnbus of met een taxi in het centrum komen.

Over Cairo
De wereldstad Cairo ligt aan de Nijl, de grootste en bekendste rivier van Egypte. Voor de liefhebber van cultuur en historie zal de Egyptische stad Cairo een waar paradijs zijn. De piramides, graftombes en de prachtige tempels zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Cairo kent 2 seizoen, het zomerseizoen van mei tot oktober kent temperaturen van rond de 40graden. En in de winterperiode van november tot april ligt de temperatuur gemiddeld rond de 15 graden, echt koud zal het dus niet worden.

Goedkoop Cairo

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1