Skip to content

Dubai

vliegen naar Dubai

Vliegen naar Dubai? Wij vergelijk verschillende vliegmaatschappijen en reisbureau’s om voor u een zo goedkoop mogelijk ticket te vinden om te vliegen naar Dubai.

U vlieg in 6,5 uur naar Dubai, u vliegt op de luchthaven Dubai International Airport. Op ongeveer 4 kilometer van het centrum van Dubai ligt de luchthaven. Er zijn verschillende mogelijkheden om van de luchthaven in het centrum te komen, namelijk met een luxe bus die voor de aankomsthallen vertrekt naar het centrum, of met de verschillende lijnbussen. Ook is de mogelijkheid om een taxi te nemen, bij een aankomsthallen staan er genoeg.

Over Dubai
De meest geliefde vakantiebestemming in Arabie is Dubai. Dubai is een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en ligt aan de Perzische golf en heeft een heleboel te bieden. Zoals kilometerslange zandstranden, chique hotels en prachtige restaurants. Ook heeft Dubai een indrukwekkend woestijnlandschap.

Wanneer u houdt van bijzondere architectuur is Dubai de perfecte stad. In dubai staat de Burj Khalifa, de hoogste toren van de wereld. Ook is het de moeite waard op de Emirates Towers te gaan bekijken, dit is zeker een architectonisch hoogstandje. Verder kunt u een bezoek nemen aan het clubhuis van de Dubai Creek Golf and Yacht Club en Madeinat Jumeira.

In de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot 50graden. In de wintermaanden liggen de temperaturen tussen de 15 en de 23 graden, voor de begrippen in Dubai is dit vrij fris. Probeer de zomermaanden te vermijden wanneer u de stad wilt bezoeken. De beste maanden op naar Dubai te reizen zijn April, Mei, September en Oktober.

 

Goedkoop Dubai

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1