Skip to content

Faro

vliegen naar Faro

Een zo voordelig mogelijk ticket boeken naar Faro, dat kan! Wij vergelijken de verschillende vliegmaatschappijen om een voor u zo goedkoop mogelijk ticket te vinden om te vliegen naar Faro.

Vanaf Nederland vliegt u op de luchthaven Faro Airport. De vlucht duurt ongeveer 3uur. De luchthaven ligt op ongeveer 5km. Vanaf het centrum van Faro. Elk halfuur rijden er bussen vanaf de luchthaven naar het centrum. Taxi’s zijn er ook in overvloed op de luchthaven, dit is wel iets duurder dan de bus. Voor 15euro per dag kunt u ook vanaf het vliegveld al een auto huren.

Over Faro:
Faro, de hoofdstad van de Algarve, is een stad gelegen aan de kust. Faro heeft een knus centrum omringt door fraaie stadsmuren. Bezienswaardigheden genoeg, zoals verschillende musea , natuurgebied Ria Formosa, de jachthaven en Kathedraal Se in Faro.

Het klimaat in Faro is ook heerlijk, in de maanden juli en augustus is de gemiddelde temperatuur zon 25 graden. Januari is de koudste maand maar ook dan is het nog tussen de 10 en 16graden.

Goedkoop Faro

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1