Skip to content

Istanbul

vliegen naar Istanbul

Op deze pagina vindt u de goedkoopste vliegtickets naar het hippe Istanbul in Turkije. Wij zoeken door vergelijking van verschillen vliegmaatschappijen en reisbureaus voor u het voordeligste ticket om te vliegen naar Istanbul.

Met het vliegtuig bent u binnen 3,5 uur in Istanbul. Ataturk International Airport en Sabiha Gökçen International Airport zijn de twee luchthavens in de buurt van Istanbul en liggen ongeveer 25 kilometer verwijderd van het centrum van Istanbul.

De luchthavens hebben een eigen voordelige bus service naar het centrum van Istanbul, deze bus doet hier ongeveer 40minuten over. De kosten voor deze bus zijn 9 TRY. Op de drukke momenten van de dag is de metro ook een goede optie.

Handige tips om zo goedkoop mogelijk te vliegen naar Istanbul:

 • Online boeken altijd het goedkoopst! U betaalt geen reserveringskosten.
 • Bent u niet afhankelijk van vaste data, speel dan een beetje met de vluchtdagen voor het vliegen naar Istanbul, en zoek de goedkoopste datum.
 • Een nachtje extra blijven kan er ook voor zorgen dat je bespaard op je vliegticket. Zo kun je zoeken wat de goedkoopste vluchtendagen zijn voor zowel heen als retour.
 • Probeer een vlucht naar Istanbul te boeken buiten de schoolvakanties. Is dit niet mogelijk boek dan zo vroeg mogelijk voor een voordelige vlucht.
 • Korter dan 21 dagen voor vertrek vind je zelden een goedkope vlucht. Wacht niet te lang met boeken als je goedkoop naar Istanbul wilt vliegen.

Over Istanbul

Istanbul ligt op de grens tussen Azië en Europa, zo heb je ook de Aziatische en de Europese zijde van Istanbul.

In deze stad is er een heleboel wat uw stedentrip zeker de moeite waard maakt. Zo heb je er prachtige paleizen, moskeeën, musea en kerken die u zeker gezien moet hebben en vergeet zeker niet te winkelen in  van de grote bazaars van Istanbul waar meer dan 3000 verschillende winkeltjes zijn te vinden.

Goed eten is in Istanbul ook zeker geen probleem, het is een geweldige stad om lekker uit eten te gaan, een clubrestaurant of een klassiek Turks restaurant om te genieten van de heerlijke vleesgerechten, frisse salades met yoghurt sauzen en natuurlijk Köfte, Baklava en Turks brood.

Goedkoop Istanbul

 • Aanbieders
   
  Prijs
   
1