Skip to content

Kaapstad

vliegen naar kaapstad

Op deze site vergelijken wij verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen om zo een zo voordelig mogelijk vliegticket te kunnen vinden om te vliegen naar Kaapstad.

Vliegen naar Kaapstad vanaf Nederland duurt zo’n elf en half uur. U zult dan landen op de luchthaven Cape Town International Airport. vanaf deluchthaven is het met de auto nog ongeveer 20 minuten naar de stad. U kunt op verschillende manieren in de stad komen, per taxi maar ook met een uitstekende verbinden van de shuttle bus.

Over Kaapstad
De moderne Zuid Afrikaanse stad Kaapstad is een moderne stad en ligt aan de voet van de Tafelberg. Kaapstad heeft veel bezienswaardigheden maar er is nog veel meer te doen. Ook heeft de stad schitterende natuurpark en wijngebieden. Kaapstad is bijzonder, de wereld in 1 stad!

Kaapstad heeft een mediterraan klimaat, met milde winters en vrij warme zomers. De wintermaanden zijn vrij nat en de zomers relatief droog. De meeste mensen gaan in de zomerperiode richting deze prachtige stad. Door de lage luchtvochtigheid is het in Kaapstad zelden benauwd.

Goedkoop Kaapstad

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1