Skip to content

Kaunas

vliegen naar kaunas

Wilt u zo voordelig mogelijk vliegen naar Kaunas? Wij zoeken door onze vergelijking tussen de verschillende vliegmaatschappijen en riesbureaus een zo voordelig mogelijk ticket om te vliegen naar Kaunas.

Vliegen naar Kaunas kan vanuit Nederlands niet met een rechtstreekse vlucht. U vliegt vanuit Nederland met een tussenstop naar Kaunas International Airport, deze luchthaven wordt het meest gebruikt door budget vliegmaatschappijen. De luchthaven ligt op zo’n 15 kilometer van het centrum van de stad. U kunt vanaf de luchthaven met de bus of een taxi naar het centrum van Kaunas.

Over Kaunas: 
De tweede stad van Litouwen is Kaunas. De stad ligt aan twee grote rivieren, de Neris en de Nemunas. De binnenstad van Kaunas is goed bewaard gebleven, hierdoor zijn er verschillende monumentale gebouwen, kerken en natuurlijk het kasteel van Kaunas. Ook kent de stad vele musea. De stad die zeker een bezoek waard is.

Tussen het klimaat in Kaunas en Nederland is weinig verschil. De zomers in Kaunas zijn meestal wat warmer, en de winters iets kouder en witter.

Goedkoop Kaunas

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1