Skip to content

Kharkov

vliegen naar kharkov

Goedkoop vliegen naar Kharkov ook wel genoemd Charkov? Wij vergelijken verschillende vliegmaatschappijen en reisbureaus voor een zo goedkoop mogelijk ticket om te vliegen naar Kharkov. Vindt u dit nog niet goedkoop genoeg, vul dan uw emailadress in bij de prijsalert(rechts) en ontvang een email als er een goedkoper vliegticket beschikbaar is.

Vliegen naar Kharkov duurt zonder overstap zo’n 4-5 uur. Vanaf Amsterdam kunt u niet rechtstreeks vliegen waardoor de vliegtijd langer duurt. Ook kunt u ervoor kiezen om te vliegen vanaf Dusseldorf om zo een rechtstreekse vlucht te boeken. Airport Charkov Osnova is de luchthaven waar u op vliegt en ligt zo’n 11 kilometer van het centrum van Kharkov. Er gaat vanaf de luchthaven een Bus naar het centrum, ook kunt u ervoor kiezen om een taxi te nemen.¬†Ook kunt u vliegen naar Kiev, om vanaf daar de trein te nemen naar Kharkov.

Over Kharkov:
De op een na grootste stad van Oekarine is Kharkov. Deze stad staat bekend om de vele historische gebouwen van zo’n 200 jaar oud. Ook heeft de stad het vrijheidsplein, het grootste historische plein van Europa.

Kharkov heeft een typische oost- europees klimaat met koude winters en warme zomers.

Wilt u het het Nederlands Elftal tijdens het EK graag aanmoedigen? Kharkov is een van de speelsteden van het Nederlands elftal tijden het EK-voetbal 2012.

Goedkoop Kharkov

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1