Skip to content

Kopenhagen

vliegen naar Kopenhagen

Vliegen naar Kopenhagen hoeft niet duur te zijn! Op deze site vindt u verschillende prijzen voor een vliegticket naar Kopenhagen doordat wij de vergelijking doen tussen de verschillende vliegmaatschappijen en reisbureaus heeft u altijd het goedkoopste ticket!

Vliegen naar Kopenhagen duurt ongeveer een uur. De luchthaven van Kopenhagen ligt in Kastrup en ligt zo’n 8kilometer van het centrum van Kopenhagen. Vanaf de luchthaven kun je met een trein met een rechtstreekse verbinding naar het centrum van Kopenhagen.

Over Kopenhagen:

De Deense hoofdstad is historisch maar tegelijkertijd ook heel hip. Er zijn veel oude gebouwen en straten, schitterende musea en kunstgalerijen. Doordat Kopenhagen geen hele grote stad is, liggen alle bezienswaardigheden dicht bij elkaar. Dus ook een erg leuke stad voor een weekendje.

Ook om te winkelen ben je in Kopenhagen op de goede plek. Het grootste autovrije winkelgebied ter wereld. Ook kent Kopenhagen de langste winkelstraat van Europa.

Tips om zo goedkoop mogelijk te vliegen:

 • Online boeken altijd het goedkoopst! U betaalt geen reserveringskosten.
 • Bent u niet afhankelijke van vaste data ‘s, speel dan een beetje met de vluchtdagen voor het vliegen naar Kopenhagen, en zoek de goedkoopste datum.
 • Een nachtje extra blijven kan er ook voor zorgen dat je bespaard op je vliegticket. Zo kun je zoeken wat de goedkoopste vluchtendagen zijn voor zowel heen als retour.
 • Probeer een vlucht naar Kopenhagen te boeken buiten de schoolvakanties. Is dit niet mogelijk boek dan zo vroeg mogelijk voor een voordelige vlucht.
 • Korter dan 21 dagen voor vertrek vind je zelden een goedkope vlucht. Wacht niet te lang met boeken als je goedkoop naar Kopenhagen wilt vliegen.


Goedkoop Kopenhagen

 • Aanbieders
   
  Prijs
   
1