Skip to content

Kreta

Vliegen naar Kreta

Goedkoop vliegen naar Kreta? Wij helpen u ermee een zo goedkoop mogelijk vliegticket te vinden. Dankzij de lowcost maatschappijen is het mogelijk om voor weinig geld een vliegticket te boeken naar Kreta.

Vanaf Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Maastricht kunt u vliegen naar Kreta.  De vlucht duurt ongeveer 3 en half uur. Je kunt vliegen op twee luchthavens: Heraklion en Chania. De afstanden vanaf beide vliegvelden naar u bestemming zijn prima te overzien op het eiland. U kunt gebruik maken van het openbaar vervoer of van de taxi’s.

Over Kreta:
Het grootste Griekse eiland is Kreta, de perfecte vakantie bestemming voor iedereen, er is voor ieder wat wils. Een strandvakantie, een wandelvakantie, een feestvakantie, een vakantie vol cultuur, alles is mogelijk op Kreta. Het eiland heeft zoveel te bieden dat je meerdere vakanties nodig hebt om het een beetje te leren kennen. Dus laat je versassen op het zonnige Kreta.

Kreta heeft een warm klimaat. In de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur overdag 16graden, en in de zomermaanden is dat 30graden.  Zo is Kreta een prima vakantiebestemming voor zowel zomer als winter.

Geniet ook lekker van het heerlijke griekse eten, zoals souvlaki, moussaka en natuurlijk het heerlijk nagerecht baklava.

Goedkoop Kreta

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1