Skip to content

Lissabon

Lissabon09

Voordelig vliegen naar Lissabon? Wij maken dat mogelijk! Door vliegmaatschappijen en reisbureaus te vergelijken zoeken wij voor u de voordeligste vluchten naar Lissabon. In ongeveer 2,5 uur vlieg je van Nederland naar de luchthaven van Lissabon genaamd Lisbon international airport. Deze ligt op 7km van het stadscentrum maar is goed te bereiken met de bus die elke 20minuten rijdt. De kosten voor de bus zijn 3,50euro. Ook de taxi is vrij goedkoop.

Tips om zo goedkoop mogelijk te vliegen:

 • Online boeken altijd het goedkoopst! U betaalt geen reserveringskosten.
 • Bent u niet afhankelijk van vaste data, speel dan een beetje met de vluchtdagen voor het vliegen naar Lissabon, en zoek de goedkoopste datum.
 • Een nachtje extra blijven kan er ook voor zorgen dat je bespaard op je vliegticket. Zo kun je zoeken wat de goedkoopste vluchtendagen zijn voor zowel heen als retour.
 • Probeer een vlucht naar Lissabon te boeken buiten de schoolvakanties. Is dit niet mogelijk boek dan zo vroeg mogelijk voor een voordelige vlucht.
 • Korter dan 21 dagen voor vertrek vind je zelden een goedkope vlucht. Wacht niet te lang met boeken als je goedkoop naar Lissabon wilt vliegen.

Over Lissabon:

Lissabon, ook wel ‘de witte stad’ genoemd, is de hoofdstad van Portugal. Een perfecte stad voor een geweldige stedentrip. Lissabon ligt aan rivier de Taag en is een stad vol historie, sfeer en cultuur. Door het heerlijke klimaat kun je in december nog steeds van de zon genieten.

Vanwege het culturele leven in Lissabon is het een stad voor kunst-, muziek-, en theaterliefhebbers. Ook kun je in Lissabon heerlijk en betaalbaar uit eten, goed shoppen en lekker wandelen door de smalle straatjes van Lissabon.

Goedkoop Lissabon

 • Aanbieders
   
  Prijs
   
1