Skip to content

Liverpool

Vliegen naar Liverpool

Voordelig vliegen naar Liverpool. Zoek hier u voordeligste vliegticket. Wij vergelijken de verschillende vliegmaatschappijen en reisbureaus om het goedkoopste vliegticket aan te kunnen bieden om te vliegen naar Liverpool.

John Lennon airport is de luchthaven van Liverpool en ligt op 20 minuten van het centrum van Liverpool. Er zijn vanaf de luchthaven verschillen mogelijkheden om in het centrum te komen zoals treinen en verschillende busverbindingen.

Over Liverpool:

Liverpool is ook een wereldstad geworden, men komt er niet alleen meer voor het voetbal of The Beatles, er is nu heel veel meer.

Het oude havengebied in Liverpool, de Albert Dock, is helemaal opgeknapt waardoor het de hotspot is geworden van Liverpool. Je vindt er restaurants, hippe bars en diverse musea, deze zijn gratis en ook zeker de moeite waard. Ook kun je in Liverpool goed shoppen in bijvoorbeeld de prachtige designer shops.

Hoe vindt u de goedkoopste vliegtickets?

 • Online boeken altijd het goedkoopst! U betaalt geen reserveringskosten.
 • Bent u niet afhankelijke van vaste data ‘s, speel dan een beetje met de vluchtdagen voor het vliegen naar Liverpool en zoek de goedkoopste datum.
 • Een nachtje extra blijven kan er ook voor zorgen dat je bespaard op je vliegticket. Zo kun je zoeken wat de goedkoopste vluchtendagen zijn voor zowel heen als retour.
 • Probeer een vlucht naar Liverpool te boeken buiten de schoolvakanties. Is dit niet mogelijk boek dan zo vroeg mogelijk voor een voordelige vlucht. In het laagseizoen zijn de tickets het voordeligst.
 • Korter dan 21 dagen voor vertrek vind je zelden een goedkope vlucht. Wacht niet te lang met boeken als je goedkoop naar Liverpool wilt vliegen.

Goedkoop Liverpool

 • Aanbieders
   
  Prijs
   
1