Skip to content

Madrid

madrid

U wilt graag vliegen naar Madrid? Dat kan! En ook nog zo goedkoop mogelijk! Wij laten prijzen zien van betrouwbare vliegmaatschappijen en reisbureaus zodat u altijd de beste en goedkoopste vliegtickets naar Madrid boekt.

Madrid heeft drie luchthavens. Waarvan 1 gebruikt wordt voor het vervoeren van passagiers. Dit is Madrid airport Barajas en ligt 12 kilometer van het centrum van Madrid af. Vanaf het vliegveld naar het centrum van Madrid kunt u met verschillende buslijnen, de metro of de taxi in het centrum van Madrid komen.

Tips om zo goedkoop mogelijk een vliegticket naar Madrid te vinden:

 • Online boeken altijd het goedkoopst! U betaalt geen reserveringskosten.
 • Bent u niet afhankelijk van vaste data, speel dan een beetje met de vluchtdagen voor het vliegen naar Madrid, en zoek de goedkoopste datum.
 • Een nachtje extra blijven kan er ook voor zorgen dat je bespaard op je vliegticket. Zo kun je zoeken wat de goedkoopste vluchtendagen zijn voor zowel heen als retour.
 • Probeer een vlucht naar Madrid te boeken buiten de schoolvakanties. Is dit niet mogelijk boek dan zo vroeg mogelijk voor een voordelige vlucht.
 • Korter dan 21 dagen voor vertrek vind je zelden een goedkope vlucht. Wacht niet te lang met boeken als je goedkoop naar Madrid wilt vliegen.

Over Madrid:

Madrid, de hoofdstad en tevens grootste stad van Spanje, is beroemd om het grote aantal musea en historische momenten die zich in de stad bevinden. In Madrid kun je overal lekker eten en heerlijke sangria’s drinken! Ook is het de moeite waard om een kijkje te nemen in de ware voetbal tempel, Santiago Bernabeu, het stadion van Real Madrid.

Een stad waar je als Europeaan moet zijn geweest!

Goedkoop Madrid

 • Aanbieders
   
  Prijs
   
1