Skip to content

Malaga

vliegen naar malaga

Een goedkoop ticket naar Malaga? Wij zoeken voor u de goedkoopste tickets om te vliegen naar Malaga. Dankzij verschillende low-budget maatschappijen is het mogelijk om zo voordelig mogelijk te vliegen.

Vliegen naar Malaga kan vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Wij vergelijken hier alle luchthavens met elkaar om een zo goedkoop mogelijk ticket te vinden. Vanaf Nederland vlieg je naar de luchthaven van Malaga, Malaga airport, en ligt ongeveer 8kilometer van de stad. Vanaf de luchthaven kunt u met de trein of met een goedkope pendelbus naar het centrum van Malaga.

Over Malaga:

Zonnig Malaga is  de op 1 na grootste stad van Andalusië. Malaga heeft prachtige bezienswaardigheden met een authentieke sfeer. Er hangt een gezellige sfeer in Malaga met vele gezellige restaurantjes en cafe’s.  Mijas, een leuk wit dorpje in de buurt van Malaga en de stad Granada zijn ook zeker de moeite waard.

Malaga heeft een heerlijk klimaat, zomers is het rond de 30 graden. In de wintermaanden is het daar nog 17graden, koud zal het er niet worden. Een heerlijk klimaat voor een stedentrip, het hele jaar door!

Goedkoop Malaga

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1