Skip to content

Malta

vliegen naar Malta

Op vliegennaar.net vindt u de goedkoopste vluchten naar Malta.
Wij zoeken voor u het zo voordeligst mogelijke vliegticket om te vliegen naar Malta.

Vliegen naar Malta duurt een kleine 3uur. Vanaf Nederland vliegt u op Malta International Airport, het enige vliegveld van Malta. Het vliegveld ligt op ongeveer 8km. van Valletta, de hoofdstad van Malta.  Er zijn verschillende vliegmaatschappijen die naar Malta vliegen. Vanaf het vliegveld kunt u op alle plekken in Malta komen met het openbaar vervoer waar u niet voor geld hoeft te betalen. Ook kunt u gebruik maken van een taxi.

 

Over Malta:

Malta is een eilanden groep in de middellandse zee en bestaat uit de eilanden; Malta, Gozo, en Comino. Malta is een van de dichtbevolkste landen ter wereld. Er leven ong. 380.000 Maltezers op ongeveer 316m2.

Op malta heerst een mediterraan klimaat.  De zomers zijn droog en lang, en duurt van april t/m oktober. De gemiddelde temperatuur is dan ook 26graden. In de wintermaanden is het gemiddeld nog 12 graden.

De meeste bezienswaardigheden zijn te zien op het eiland Malta, bijvoorbeeld de prachtige tempels, oude steden, kastelen, forten kerken en natuurlijk de mooi natuur. Voor de echt cultuurliefhebber zijn Valletta en Mdina prachtige oude steden. Voor een sportieve vakantie bent u op Malta ook goed, je kunt er prachtig duiken en snorkelen door de kleurrijke onderwaterwereld met vele wrakken en grotten.

Goedkoop Malta

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1