Skip to content

Manchester

vliegen naar manchester

Wilt u vliegen naar Manchester? En het liefst zo voordelig mogelijk? Wij vergelijken verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen om zo voor u een zo goedkoop mogelijk ticket te vinden om te vliegen naar Manchester.

Binnen 1,5 uur vliegt u naar de luchthaven Manchester Airport en ligt 16 kilometer vanaf het centrum van Manchester. De beste optie om van de luchthaven naar de stad te gaan is de trein. Ook is het mogelijk om een bus te nemen of eventueel een taxi. Met de trein bent u in ongeveer 15 minuten in het centrum.

Over Manchester: 
Manchester is een van de grootste steden van Engeland. Manchester is natuurlijk erg bekend vanwege de populaire voetbalclub Manchester United. Dus voor de echte voetballiefhebber is het zeker leuk om een kijkje te nemen in het stadion van de populaire voetbalclub.

Ook is Manchester de grootste studentenstad van Europa, de stad heeft dus ook een erg leuk nachtleven. Veel barretjes, kroegen en pubs verspreid door de hele stad. En ook lekker eten gaat in deze prachtige stad wel lukken, alle internationale keukens zijn in de stad te vinden. Dus voor ieder wat wils. Voor de cultuurliefhebber heeft Manchester nog een heleboel prachtige oude gebouwen die bezocht kunnen worden.

Het klimaat van Manchester wordt sterk bepaald door invloed van de zee. De zomermaanden zijn daardoor koeler dan in het binnenland en de winters zijn er zachter. Juli is de warmste maand met gemiddelde temperaturen van 18 graden. Wel kent Manchester veel regen. Het einde van de lente en de zomermaanden zijn de gunstigste maanden om Manchester te bezoeken.

Goedkoop Manchester

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1