Skip to content

Mexico City

vliegen naar mexico city

Vliegen naar de prachtige wereldstad Mexico city? Wij vergelijken voor u verschillende reisbureau’s en vliegmaatschappijen voor een zo voordelig mogelijke ticket om te vliegen naar Mexico city.

Vanaf Amsterdam vliegt u met een rechtstreekse vlucht in 12 en half uur naar de luchthaven Benito Juarez International Airport, de luchthaven van Mexico City. De luchthaven ligt op 13 kilometer vanaf het centrum van Mexico City. De makkelijkste manier om vanaf de luchthaven naar het centrum van de grote stad te komen is de taxi. Ook is het mogelijk om met de metro richting het centrum te gaan, maar dit wordt niet aangeraden.

Over Mexico City
De kleurrijke en gefascineerde stad Mexico City is de grootste stad van Latijns-Amerika. Mexico City kent een aantal mooie bezienswaardigheden zoals Basilica de Guadelupe, de twee mooie parken Alameda en Bosque de Chapultepec. Alameda is erg cultureel en heeft een theater, cafetaria, kunstboekhandel en een museum. Ook is de wijk Coyocan zeker de moeite waard om heen te gaan, de wijk heeft prachtige oude gebouwen, heerlijke restaurants en markjes. De meeste fascinerende musea ter wereld staat in Mexixo-City, Museo Nacional de Antropoliga. Het is op zichzelf al een kunstwerk met een heleboel culturele bezienswaardigheden.

Het is een erg grote stad waardoor je te voet niet genoeg kunt zien, u kunt gebruik maken van bussen en/of de metro.

Mexico-City heeft twee verschillende seizoenen, het droge seizoen en het regenseizoen. Het droge seizoen is van november tot april en het regenseizoen loopt van mei tot oktober.

Goedkoop Mexico City

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1