Skip to content

Napels

Vliegen naar Napels

Goedkoop vliegen naar Napels? Wij vergelijken verschillende prijzen van vliegmaatschappijen tot reisbureaus voor het goedkoopste vliegticket naar Napels.

Het vliegveld in Napels is een beetje te vergelijken met een lokaal vliegveld als Eindhoven in Nederland. Het vliegveld in Napels heeft twee terminals en de meest gebruikte is terminal 1. Hieronder vindt u de goedkoopste vliegtickets vanaf Amsterdam, om zeker te zijn van een goedkope prijs hebben we een aantal tips voor u om zo goedkoop mogelijk te reizen.

 • Via internet uw tickets bestellen is het voordeligst. U betaald niet zoveel extra kosten als bij een vliegmaatschappij of reisbureau.
 • Als het mogelijk is probeer te vliegen buiten de bekende schoolvakanties.
 • Probeer zo vroeg mogelijk uw ticket te boeken, dit scheelt aanzienlijk in de kosten.
 • Op het moment dat u flexibel bent in de dagen kunt u op de prijs vliegen in plaats van de dag.

Over Napels:

Napels ook wel Napoli genoemd is een oude stad met een rijke historie, de stad komt uit de tijd van de oude Grieken en heette toen der tijd Neapolis.
Napels is een stad waar het eten heilig is en je vind er dan ook veel sfeervolle restaurants. Hier kun je genieten van de lekkerste pasta’s en de lekkerste Italiaanse pizza.  Naast het lekkere eten heb je er een prachtige boulevard genaamd Corso Umberto Uno waar je heerlijk kan wandelen.
Napels is een stad met historie, je vindt er dan ook vele monumenten en prachtige musea.  Het museum

Goedkoop Napels

 • Aanbieders
   
  Prijs
   
1