Skip to content

New York

new-york-travel-guide-with-new-york-hotels

Vliegen naar New York, en het liefst zo voordelig mogelijk! Wij vergelijken verschillende vliegmaatschappijen om een zo voordelig mogelijk vliegticket te vinden naar de indrukwekkende stad New York.

John F. Kennedy International Airport is de belangrijkste internationale luchthaven van New York en ligt op zo’n 25 kilometer vanaf de stad. Ook is het mogelijk om te vliegen op Newark International Airport, die op 26 kilometer van de stad af ligt. Vanaf beide luchthavens is het eenvoudig om met het ¬†openbaar vervoer en anders met een taxi in het centrum te komen.

Over New York:
De grootse wereld stad New York is 1 van de meest indrukwekkende stedentrips die je kunt maken. New York, ook wel genoemd ‘The Big Apple’ heeft zoveel bezienswaardigheden dat je niet alles in 1 vakantie kunt zien. De bezienswaardigheden die je in ieder geval moet hebben gezien zijn het Vrijheidsbeeld, het prachtige uitzicht van het Empire State Building en het indrukwekkende Ground Zero.

New York heeft een landklimaat. Het heeft koude winters en warme zomers. Het ligt dus erg aan uw eigen voorkeur wanneer je het beste naar New York kunt gaan.

Goedkoop New York

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1