Skip to content

Newcastle

vliegen naar Newcastle

Wilt u zo voordelig mogelijk vliegen naar Newcastle? Door onze prijsvergelijking tussen de verschillende reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen gaan wij opzoek naar een zo voordelig mogelijk ticket om te vliegen naar Newcastle.

U kunt al in ongeveer 1 uur en 20 minuten vliegen naar Newcastle. Newcastle international Aiport is de luchthaven waarop u vliegt. de luchthaven ligt zo’n 11 kilometer vanaf de stad. U heeft de mogelijkheid om met de metro, bus of een gehuurde auto in het centrum te komen.

Over Newcastle: 
De steeds hipper wordende stad Newcastle heeft een fraaie combinatie van historische panden en hypermoderne gebouwen. Ook heeft Newcastle vele bezienswaardigheden waaronder de St. Nicolaas Kathedraal.

Newcastle is een van de drogere steden van Engeland met een gematigd klimaat, met in de warmste maanden temperaturen van rond de 20 graden en in de koudste maanden net boven het vriespunt. Wanneer u de stad het best kunt bezoeken ligt dus aan uw eigen voorkeur. Maar echt extreme temperaturen kent Newcastle niet.

Goedkoop Newcastle

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1