Skip to content

Praag

praag_1

U wilt voordelig vliegen naar Praag, dit is mogelijk. Wij gaan opzoek naar het goedkoopste ticket om te vliegen naar Praag.

Prague Ruzyne International Airport is de luchthaven van Praag. Vanaf Nederland vlieg in je in ongeveer anderhalf uur naar deze luchthaven die ongeveer 17 km vanaf het centrum van Praag ligt.  Vanaf de luchthaven kunt u met een taxi in een half uur naar het centrum van Praag. Ook kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer, in de spits wordt dit afgeraden.

Over Praag:
Praag, ook wel genoemd de Gouden Stad, heeft een sfeervolle binnenstad met nauwe straatjes, gezellige pleintjes en prachtige oude gebouwen. Praat heeft twee stadsdelen die door prachtige bruggen met elkaar worden verbonden. Praag heeft een heleboel historische gebouwen.

Een paradijs om lekker te eten en te drinken, Praag kent een heleboel restaurants met verschillende internationale keukens, maar als toerist moet u zeker de zoetwatervis en de wildschotel moeten proberen.

De winters in Praag zijn fris zonder dat het echt koud wordt, de zomers kennen geen periodes van langdurige hitte maar wel een zonnige zomer met een heerlijk aangename temperatuur, ongeveer tussen de 20 en de 25 graden. Een heerlijke temperatuur voor een stedentrip naar het prachtig historische Praag.

Goedkoop Praag

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1