Skip to content

Stockholm

vliegen naar Stockholm

Wilt u goedkoop vliegen naar Stockholm? Wij zoeken voor u het goedkoopste ticket. Doormiddel van de vergelijkingen die wij doen tussen de verschillende vliegmaatschappijen en reisbureaus is het mogelijk om zo goedkoop mogelijk te vliegen naar Stockholm.

Een snellere manier als vliegen is er niet om in Stockholm te komen, de vlucht duurt ongeveer 2uur. De luchthaven van Stockholm is Arlanda en ligt zo’n 40kilometer van de stad. Er rijden elk kwartier bussen van de luchthaven naar het centrum van Stockholm.

Over Stockholm:

Ontdek deze prachtige stad! In de hoofdstad van Zweden, Stockholm vind je een groot aantal musea, vele restaurants en genoeg winkelmogelijkheden. Het is een stad waar design, geschiedenis en cultuur een grote rol speelt. Water, prachtige gebouwen, alles wordt in deze stad afgewisseld.

Tips om zo goedkoop mogelijk te vliegen:

 • Korter dan 21 dagen voor vertrek vind je zelden een goedkope vlucht. Wacht niet te lang met boeken als je goedkoop naar Stockholm wilt vliegen.
 • Bent u niet afhankelijke van vaste data ‘s, speel dan een beetje met de vluchtdagen voor het vliegen naar Stockholm, en zoek de goedkoopste datum.
 • Een nachtje extra blijven kan er ook voor zorgen dat je bespaard op je vliegticket. Zo kun je zoeken wat de goedkoopste vluchtendagen zijn voor zowel heen als retour.
 • Probeer een vlucht naar Stockholm te boeken buiten de schoolvakanties. Is dit niet mogelijk boek dan zo vroeg mogelijk voor een voordelige vlucht. In het laagseizoen zijn de tickets het voordeligst.
 • Online boeken altijd het goedkoopst! U betaalt geen reserveringskosten.

 

Goedkoop Stockholm

 • Aanbieders
   
  Prijs
   
1