Skip to content

Treviso

vliegen naar treviso

Zo voorgelijk mogelijk vliegen naar het Italiaanse Treviso? Door onze vergelijkingen tussen verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen zorgen wij ervoor dat u zo voordelig mogelijk vliegt naar Treviso.

Bij Venetië ligt de kleine  luchthaven Treviso Airport, deze luchthaven wordt grotendeels gebruikt door low budget maatschappijen zoals Ryanair, Transavia en Wizz Air. Deze luchthaven ligt op zo’n 20 kilometer van Venetië, maar op 3 kilometer van Treviso. Er zijn niet zoveel mogelijkheden om van de luchthaven in de stad te komen, maar er gaan bussen. Ook kunt u kiezen om met de taxi te gaan.

Over Treviso: 
Treviso is een prachtig kleine maar gezellige middeleeuwse stad met een tal van monumenten. Deze monumenten vertellen de geschiedenis van de stad. Het is de hoofdstad van de provincie Veneto. Het is de stad waar de ‘vader’ van het merk Benneton woonde, dit was de meeste bekende inwoner ooit in Treviso.

Vanuit Treviso kunt u ook nog een dagtrip maken naar het mooie Venetië, dit is nog geen 50kilometer vanaf Treviso.

Treviso kent een mediterraan klimaat. In de zomer kent de stad temperaturen van gemiddeld 28 graden, de winters zijn er mild met temperaturen van zon 7 tot 9 graden. Het vriest in Treviso (bijna) nooit.

Goedkoop Treviso

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1