Skip to content

Valencia

vliegen naar valencia

Wilt u vliegen naar Valencia en het liefst zo goedkoop mogelijk? Door onze vergelijking tussen de verschillende reisbureaus en vliegmaatschappijen zoeken wij voor u een zo goedkoop mogelijk ticket om te vliegen naar Valencia.

Vanaf Nederland vliegt u in ongeveer 2 en half uur op de luchthaven Airport Valencia. De luchthaven ligt op zo’n 11 kilometer van het centrum van Valencia. U kunt ervoor kiezen om met de metro of met een taxi naar het centrum te gaan.

Over Valencia:
De derde grootste stad en een van de mooiste steden van Spanje is Valencia en is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad staat bekend om de heerlijke paella en het is de stad met meer dan 300 dagen zon per jaar. Het historische deel van de stad kent vele musea en kunstgaleries. Ook kent de stad vele designwinkels en kleine boetiekjes.

Valencia heeft veel plaza’s, musea en bezienswaardigheden waarbij historie en modern samen gaan. Zeker de moeite waard om een vakantie aan te spenderen.

Als je van zon-zee en strandvakanties houdt in combinatie met een goede stedentrip, dan ben je in Valencia op het goede adres. De binnenstad kan in de zomermaanden wel benauwd aanvoelen.

 

Goedkoop Valencia

  • Aanbieders
     
    Prijs
     
1